top of page
Search
  • kritosa

Konoba Intrade

Updated: Sep 27, 2019



Za Vas će pivat klapa Intrade… hmm… ne, ne, Vi ćete pivat odlična se jela rade u konobi Intrade, gdje zapošljavaju mlade i imaju nade u nove radne snage




Konoba zvučnog imena Intrade nalazi se na cesti Tar – Kaštelir, na adresi Roškići 5 a. Mirna i tiha lokacija, gdje se zaista možete opustiti, a udaljena je svega 10 - ak minuta vožnje od mora odnosno prekrasnih plaža. Vaš boravak posebnim učinit će i ugodan domaći ambijent te veselo osoblje.

U toplijim danima možete guštati na terasi uz povjetarac i cvrkut ptica, dok u hladnijim danima u unutrašnjosti konobe uz istarski kamin doživjet ćete trenutke koji se pamte.






Konoba je otvorena za posjetitelje tokom cijele godine.

Zadovoljavajući izbor jela, raznovrsna ponuda, kako bi svako pronašao nešto za sebe. Nedavno su unaprijedili ponudu uvrstivši i pizze iz krušne peći.





Pizze su odličnog okusa. Gosti najviše vole pizze CASASWISSERA (bijeli umak, sir, tartufi, mozzarella), BIFTEK( umak od rajčice, sir, biftek, rukola, grana padano) i BOŠKARIN (umak od rajčice, sir, salama od boškarina ,šparoge, mozzarella di bufala).




Od tjestenine svakako trebamo izdvojiti odlične domaće istarske raviole punjene sirom, servirane u umaku od 4 vrste sira ili gljiva. Mesni gurmani dobro znaju što znači ,,dry age,, i u ovoj će konobi definitivno doći na svoje jer čekaju ih vrhunske mesne delicije: RAMSTEK, RIB EYE steak, T-BONE steak, COSTATA, TOMAHAWK, RUBIA GALLEGA i ostali steakovi različitih veličina.




Ako Vam nije dan za meso, a našli ste se u konobi Intrade, ne brinite, Vaše nepce može uživati u rižotu sa škampima i kaneštrelama ili odresku od tune uz koji ide zaista ukusan prilog blitva i krumpir.

Definitivno možemo reći da su pravi hit u ponudi carpaccio od boškarina te mesna plata ,,dry age Intrade,, (biftek, ramstek, rib-eye, restani krompir i povrće na žaru).

Poznati su i po tome što tokom cijele godine nude janjetinu te su ponudu dodatno upotpunili i raznim jelima poput peke koje možete unaprijed naručiti za veće društvo.

Predah od napornog i toplog dana potražile smo na terasi konobe, uz lokalno vino, domaći istarski pršut, istarski ovčji sir i odlično maslinovo ulje.






Nakon slasnih zalogaja posluženo nam je toplo predjelo - domaći istarski ravioli punjeni sa sirom u umaku od 4 vrste sira. Nepce je uživalo u najboljim istarskim okusima.




Za glavno jelo po preporuci domaćina kušale smo SIRLOIN steak – savršen omjer čistog mesa i masnoće, kao prilog servirano nam je povrće na žaru te blitva s krumpirom (naša želja). Prava delicija.




Za kraj, vraćamo se istarskim okusima. Chef kuhinje trudi se pružiti novi gastro doživljaj, kako u slanoj, tako i u slatkoj varijanti. Jedan novi okus koji je uspio zadovoljiti naše gušte, savršeni je spoj okusa – skuta iz obližnje stancije Špin, jogurt, med, limun, maslinovo ulje, orasi, ribiz… mmmm kremasto i ukusno osvježenje idealno za kraj večeri.




Sigurno ćemo se opet vratiti u ovu šarmantnu konobu, koja nudi veliki izbor domaćih i autohtonih jela s područja Istre i ugodan, opuštajući ambijent.




Ostvareni bodovi: 9.5/10


* lokacija ............… 9.5/10

* ambijent .........…. 9.5/10

* osoblje ............... 9.5/10

* ponuda ............… 9.5/10

* cijena .........……. 9.5/10

* okus hrane .......... 9.6/10

* dekoracija jela ..... 9.4/10



Konoba Intrade

Roškići 5a, 52464 Kaštelir

Radno vrijeme: svaki dan od 12 do 00:00

Mob.: 091 551 4692

Facebook, Instagram: Konoba Intrade


116 views0 comments
bottom of page