top of page
Search
  • kritosa

RESTAURANT LUNGOMARE BELVEDERE, VRSAR

Updated: Sep 28, 2019



Komadić raja uz samo more za neke nove, nezaboravne i sretne trenutke




Vrsar je poznata ljetna destinacija, predivno mjesto, a terasa restorana Lungomare savršeno je utočište za odmor i opuštanje uz fine gastronomske specijalitete, istarska vina te osvježavajuće koktele koji su idealno ljetno piće za uživanje prije, za vrijeme ili poslije jela.





Terasa posebno privlači pozornost gostiju upravo zbog svoje fantastične lokacije, prvi red do mora i romantičnog ambijenta, koji je u večernjim satima najljepši.




Restoran Lungomare posluje u sklopu Maistrinog resorta Belvedere te je otvoren od ožujka do studenog.

Prostrana terasa na kojoj se ponedjeljkom, četvrtkom i subotom održava se BBQ večer, dok srijedom i petkom ugođaj upotpunjuje muzika uživo raspolaže sa ukupno 250 sjedećih mjesta.




Terasa s pogledom na more, brodice, odnosno prekrasan vrsarski arhipelag i grad Vrsar idealno je mjesto na kojem možete doživjeti lijepe trenutke s Vašom obitelji, društvom ili poslovnim partnerima.




Tokom dana ponudu su obogatili fast food -om na bazenu, ili to go, koji otvoren je od 11 do 18h, dok je restoran otvoren od 10 do 00:00h.

Kako bi se prilagodili i najzahtjevnijim gostima imaju dvije vrste jelovnika, poseban za ručak, a poseban za večeru te uz to ponekad imaju i zanimljiv meni na dnevnoj bazi.

U zanimljivoj ponudi nalazimo riblja jela, jela od mesa, pizze, burgere koji su danas posvuda traženi, juhe, tjestenine, rižota, salate, slastice. Definitivno će u širokoj ponudi restorana svatko moći pronaći nešto po svom ukusu.

Ima li išta romantičnije od večere tik do mora uz očaravajući zalazak sunca što večeri daje poseban ugođaj ??!!??




Na početku večeri poslužen nam je pjenušac POY iz podruma Mladina, uravnoteženog i svježeg okusa idealnog za ljetno osvježenje, ovjenčan zlatnom medaljom te pašteta od tune na brusketi od timijana i slani inćuni na posteljici od klica. Nepce je uživalo.




Hladno predjelo carpaccio od svježeg jadranskog brancina sa svježe naribanim tartufom i emulzijom od agruma, meda i maslinovog ulja koja jelu daje poseban okus bilo je tek uvod u nezaboravne okuse koji su se nizali tokom večeri.




Toplo predjelo ostavilo nas je bez daha. Glavni chef Mario pripremio nam je kremasti rižoto plodovi mora (sipe, kozice, škampi, kaneštrele, dagnje, temeljac od sipe) prepun okusa i mirisa.




Zatim nam je posluženo glavno jelo - ukusni file orade na kremi od graška te povrće s mediteranskim biljem.




Piće večeri bila je malvazija višestruko nagrađivanog istarskog vinara Damjanić.




Za kraj ove interesantne gastronomske avanture serviran nam je kolač od mrkve i cheesecake uz fine i osvježavajuće koktele swimming pool i mojito.






Kao posebnost večeri možemo izdvojiti to što nam je glavi chef sam poslužio i prezentirao jela.




Zaista smo uživale u svakom trenutku večeri na terasi tik uz more. Opuštajući se uz očaravajući pogled kroz večer su nas pratili profinjeni okusi, istarska vina, kokteli, ugodna muzika uživo, … komadić raja čeka i Vas.




Ostvareni bodovi: 17/21


* lokacija ............….. 3/3

* ambijent ............. 2,5/3

* osoblje .........…… 1,5/3

* ponuda ................ 2,5/3

* cijena ................... 1,5/3

* okus hrane ......….... 3/3

* dekoracija jela …….. 3/3


RESTAURANT LUNGOMARE BELVEDERE

Petalon 1, 52450 Vrsar

Radno vrijeme: svaki dan 10:00 - 00:00h

Facebook: Restaurant Lungomare Belvedere

Instagram: Lungomare Restaurant – Lungomare Vrsar

84 views0 comments
bottom of page